Poslastičarnica Anči Kolači stvara slatku tradiciju u Pančevu od 2003. godine, kada smo postali neizostavni deo svih važnih događaja ljubitelja prefinjenih domaćih ukusa.

Tim vrhunskih majstora poslastičara i umetnika dekoratera poslastičarnice Anči Kolači tu je da ispuni sve vaše svakodnevne slatke želje.

Koja je tajna Anči Kolača?

Torte, kolače i sve druge poslastice izrađujemo po

  • domaćim,
  • tradicionalnim receptima

koristeći najkvalitetnije i najfinije domaće i uvozne sirovine koje su uz ručnu izradu naših veštih poslastičara garancija kvaliteta.

Svakim danom trudimo se da budemo još bolji, a torte i kolači još ukusniji pa spajamo najmoderniju tehnologiju sa tradicionalnim načinima pravljenja poslastica.

Anči kolači poslastičari

 

Naš tim je sastavljen od vrhunskih majstora koji se svakodnevno usavršavaju da bismo za vas stvarali magične slatkiše koji se pamte do kraja života.

Da bismo ispunili sve vaše slatke maštarije, pratimo najnovije trendove, usavršavamo se i učimo od najboljih svetskih poslastičara.

Na prvom mestu nam je zadovoljstvo, kao i sigurnost naših kupaca pa primenjujemo sistem bezbednosti hrane HACCP.

I zato, torte, kolače i druge slatkiše pravimo u skladu sa vašim željama i potrebama, uz stručne savete naših poslastičara i dekoratera koji će vam u svakom trenutku objasniti sve što vas interesuje.

Ukoliko ste ljubitelji domaćih ukusa kolača i torti, poslastičarnica Anči Kolači pravo je mesto za prepuštanje slatkim zadovoljstvima.

Ko jednom dođe i proba našu slatku ponudu, vraća se po još!

Za vas stvaramo jestiva umetnička dela i slatke uspomene. Posetite nas na adresi Lava Tolstoja 13 u Pančevu ili jednostavno zavirite u naše slatko online carstvo i poručite – obećavamo da ćete se oduševiti.

Vaša poslastičarnica „Anči kolači“