Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

Prikaži bočni meni
Close

ČOKOČAŠICE BELA-ČIZKEJK MALINA

Od 1.000 RSD
U čašici od bele čokolade je podloga od mlevenog Plazma® keksa, putera i pomorandžinog soka - krem od slatke pavlake i mascarpone sira - voćni nadev malina.
Close

ČOKOČAŠICE BELA-ČIZKEJK SA OREO® KEKSOM

Od 1.000 RSD
U čašici od bele čokolade je podloga od mlevenog Oreo® keksa, putera i mleka- krem od slatke pavlake Ala Kajmaka i bele čokolade. Odozgo posut Oreo Crumbs®.
Close

ČOKOČAŠICE BELA-ČIZKEJK SA OREO® KEKSOM MALINA

Od 1.000 RSD
U čašici od bele čokolade je podloga od mlevenog Oreo® keksa, putera i mleka- krem od slatke pavlake Ala Kajmaka i bele čokolade. Odozgo nadev od maline.
Close

ČOKOČAŠICE BELA-ČIZKEJK ŠUMSKA JAGODA

Od 1.000 RSD
U čašici od bele čokolade je podloga od mlevenog Plazma® keksa, putera i pomorandžinog soka - krem od slatke pavlake i mascarpone sira - voćni nadev šumska jagoda.
Close

ČOKOČAŠICE BELA-ČIZKEJK ŠUMSKO VOĆE

Od 1.000 RSD
U čašici od bele čokolade je podloga od mlevenog Plazma® keksa, putera i pomorandžinog soka - krem od slatke pavlake i mascarpone sira - voćni nadevod borovnica, malina i kupina.
Close

ČOKOČAŠICE CRNA-ČOKOMUS

Od 1.000 RSD
U čašici od crne čokolade je čokoladna korica od mafin testa i mus od crne čokolade.
Close

ČOKOČAŠICE MLEČNA/TIRAMISU

Od 1.000 RSD
U čašici od mlečne čokolade čuvena italijanska kremasta poslastica sa mascarpone sirom i kafom.
Close

ČOKOČAŠICE SA KREMOM I VOĆEM

Od 1.000 RSD
U ponudi kalupi raznih veličina i oblika sa različitim ukusima čokolade: mlečna, crna, bela, roze-jagoda, žuta-limun, narandžasta-pomorandža, svetlo zelena-pistaći, svetlo plava-ukus bele čokolade a puni se laganim vanil kremom sa seckanim svežim sezonskim voćem odozgo.