Blog

Svadbene torte – poručivanje

Ukoliko ste odlučili da svoje poverenje ukažete baš nama u poslastičarnici Anči Kolači ovo su neke osnovne informacije koje želimo da podelimo sa vama, a koje se tiču samog procesa naručivanja.

KOLIČINA TORTE JE BITNA

Pre samog procesa poručivanja, važno je da pravilno odredite koliku tortu želite odnosno, koja količina vam je potrebna.

U poslastičarnici „Anči kolači“ savetujemo da parče torte bude između 150 i 200 grama po osobi.

Odredite broj gostiju i koliko će biti dovoljno, ali uvek ostavite prostor za nešto veću i težu tortu.

IZGLED I DEKORACIJA TORTE

Poslastičarnica „Anči kolači“ nudi veliki broj i različit izgled svadbenih torti između kojih možete da izabere baš onu koja je za vas.

A u dogovoru sa našim poslastičarima i dekoraterima možemo ih prilagoditi vašim željama i potrebama. Pre svega, mi smo tu da ispunimo vase zamisli i da zajedno stvorimo uspomenu koja će da ostane za ceo život.

 

Šta je važno da znate kada birate svadbenu tortu?

 

  • Cena torte ne zavisi od ukusa ili dekoracije kao što su šlag i fondan, ali vrh torte, kao i dodatni dekorativni detalji, prirodni ili veštački, nisu deo prvobitne cene. Oni mogu da se naruče, ali se dodatno plaćaju.
  • Figurice mladenaca možete da poručite i kupite ili da ih iznajmite uz tortu i vratite.
  • Težina stalka za tortu ne ulazi u težinu torte, nije sastavni deo torte i isti je potrebno vratiti kroz tri dana.
  • Sve dekoracije su podložne promenama u skladu sa vašim željama i našim mogućnostima izrade. Napominjemo da svaki ukus ne odgovara svakom izgledu i dekoraciji i da je potrebno voditi računa o sigurnosti i stabilnosti izrade torte odnosno o čvrstoći.
  • Sve torte sa fotografija su dostupne u originalnom izdanju, ukuse možete da menjate i to ne utiče na cenu, ali može da utiče na raspored dekoracija.
  • Sve torte možete poručiti telefonski; naši menadžeri su vam dostupni od 7h do 22h, a možete i da zakažete konsultacije i lično nas posetite u poslastičarnici. Sastanci se zakazuju od ponedeljka do četvrtka, pre ili posle podne.
  • Sastanci i konsultacije nisu obavezni. Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite sve može da se organizuje telefonski, ali naša preporuka je da nas svakako posetite da bismo se dogovorili oko svih detalja i da biste bili u potpunosti zadovoljni.
  • Konsultacije i degustacija su besplatni, potrebno je samo da na vreme dogovorite svoj termin.
  • Plaćanje se vrši avansno, 10% ili 20% prilikom poručivanja ili najkasnije tri dana pre potrebne dostave i zakazanog datuma. Preostali iznos plaćate najkasnije tri dana kasnija, uz vraćanje stalka i dodatne opreme i nejestive dekoracije.
  • Za sva preostala pitanja i nedoumice možete da nas kontaktirate putem društvenim mreža, na info mail ili broj telefona. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja jer nam je vaše zadovoljstvo na prvom mestu.

 

Vaša poslastičarnica „Anči kolači“