Prikaz 1–24 od 32 rezultata

Crispy višnja parče 140g

260 RSD
Osvežavajuća torta sa sočnim višnjama, koricama sa lešnikom, kremastim čokoladnim slojem sa crispy badem mrvicama i lagani vanil krem sa belom čokoladom.

Lešnik-plazma torta 135g

280 RSD
Podloga od Plazma keksa, putera i pomorandžinog soka, tanak sloj pečenog seckanog lešnika i čokolade, slatka pavlaka sa mlevenim Plazma® keksom. 

Mocart torta 130g

280 RSD
Dve sočne čokoladne korice u kombinaciji sa tri krema izuzetnih ukusa: Praline noiset, crna čokolada i pistachio chococream. Dekoracija: šlag, neutro gel, muzički simbol od čokolade.

Oranž torta 140g

280 RSD
Dve korice od lešnika – filovane bogatim vanil kremom sa Nocciolata punjenjem uz dodatak kaše crvene pomorandže. Torta izuzetnog ukusa, dekorisana Mirror prelivom i čokoladom.

Sacher torta 130g

280 RSD
Čuvena bečka torta u izvedbi naše poslastičarnice uz maksimalno uložen trud da se očuva originalnost jakog čokoladnog ukusa u kombinaciji s domaćim džemom od kajsije. Obavezna dekoracija: čokoladni preliv sa natpisom Sacher.

Torta Afrika parče 140g

260 RSD
Tri sočne čokoladne korice – čokoladni krem – sloj topljene čokolade –između beli šlag.

Torta Anči parče 140g

260 RSD
Dve sočne kore sa orahom i zrncima termostabilne čokolade – preko sloj italijanskog Moccawafer krema vanil lešnik krem, jedna bela kora (u sredini) sa čoko kremom i slojem čokoladnih listića (fleksa).

Torta Badem parče 140g

260 RSD
Tri korice sa bademom – čoko krem sa seckanom belom čokoladom i seckanim pečenim bademom.

Torta Baron parče 140g

260 RSD
Četiri tanke čokoladne kore natopljene italijanskom tečnom čokoladom , preko svake bogat fil od maline, na njega čokoladni krem. Preporuka za dekoraciju: Čoko glazura

Torta Bingo parče 140g

260 RSD
Dve kore sa orahom - preko njih umešena Plazma® keks sa sokom od pomorandže - vanil krem - Jaffa® keks umočen u sok od pomorandže - preko toga čoko krem - piškote umočene u sok od pomorandže.

Torta Black Forest parče 140g

260 RSD
Tri lagane kore sa kakaom obostrano premazane italijanskom tečnom čokoladom , na prvu i treću bogat fil od kupine, preko čokoladni krem, a na drugu koru – bogat fil od maline, preko njega sloj čoko listića (fleksa) i čokoladni krem

Torta Boem parče 140g

260 RSD
Tri kore od belanaca, kakaa i seckanog lešnika – na svaku vanil krem i preko njega čokoladni krem.

Torta Čokoladna Fantazija 140g

280 RSD
Dve čoko korice filovane čokoladnim kremom sa dodatkom nugat lešnik krema.

Torta Esterhazi parče 140g

260 RSD
Tri kore od belanaca i lešnika - prelivene krckavim karamelom i filovane bogatim vanil lešnik kremom.

Torta Grčka parče 140g

260 RSD
Tri kore sa Plazma® keksom - vanil krem sa dodatkom seckanih oraha, listića čokolade i lomljenog Plazma® keksa.

Torta Japanski Vetar parče 140g

260 RSD
Tri lagane kore od belanaca i seckanih oraha – na svaku bogat vanil lešnik krem - beli šlag između.

Torta Kapri parče 140g

260 RSD
Tri lagane bele kore - na svaku bogat fil od jagoda -lagan vanil krem - sloj topljene čokolade. Dekoracija može biti samo šlag ili čoko glazura

Torta Kidy parče 140g

260 RSD
Četiri tanke bele kore sa lešnikom – svaka premazana nougat kremom – vanil krem sa lešnikom i čoko krem naizmenično.

Torta Kranč parče 140g

260 RSD
Kremasta lagana torta sa tri tanke bele korice premazane krckavim čokoladnim kremom na koji ide vanil krem sa dodatkom mlevenog Plazma® keksa i šlaga, naizmenično sa čokoladnim kremom.

Torta Kremisimo parče 140g

260 RSD
Tri lagane, bele kore sa lešnikom, svaka premazana nougat kremom, pa naizmenično: vanil krem sa seckanim krem bananicama, čoko krem sa seckanim krem bananicama i vanil lešnik krem

Torta Lešnik Tofee parče 140g

260 RSD
Četiri korice od belanaca i sitno seckanog lešnika prelivene italijanskim Toffy Caramel kremom. Vanil krem sa lešnikom i čoko krem naizmenično

Torta Letnji Dan parče 140g

260 RSD
Korice od belanaca sa seckanim lešnikom, malina, bela čokolada, vanil krem sa mlevenim Plazma® keksom, sloj šlaga.

Torta London parče 140g

260 RSD
Dve kore sa bademom, jedna kora sa orasima i čokoladom - filovane vanil kremom sa poparenim orasima, čoko kremom i vanil lešnik kremom.

Torta Moskva parče 140g

260 RSD
Tri kore sa seckanim bademom – na prvu i treću: bogat fil od višanja, preko vanil krem - na drugu (u sredini) : fil od žutog voća (ananas, breskva), preko krem od vanile I šlaga. Dekoracija može biti šlag ili Mirror glazura od višnje.