Tri kore sa seckanim bademom – na prvu i treću: bogat fil od višanja, preko vanil krem - na drugu (u sredini) : fil od žutog voća (ananas, breskva), preko krem od vanile I šlaga. Dekoracija može biti šlag ili Mirror glazura od višnje.
Dve sočne kore sa kakaom - prelivene sokom od narandže - sloj umešene plazme sa sokom od narandže i seckanog lešnika - fil od višanja - krem šlag od vanile - sloj topljene čokolade. Dekoracija može biti šlag ili Mirror glazura od narandže
Tri kore sa orahom – na svaku vanil kremom – preko njega sloj topljene čokolade sa dodatkom krckavih grilijaš mrvica . Preporuka za dekoraciju: čoko glazura
Čuvena bečka torta u izvedbi naše poslastičarnice uz maksimalno uložen trud da se očuva originalnost jakog čokoladnog ukusa u kombinaciji s domaćim džemom od kajsije. Obavezna dekoracija: čokoladni preliv sa natpisom Sacher.
Dve sočne čokoladne korice u kombinaciji sa tri krema izuzetnih ukusa: Praline noiset, crna čokolada i pistachio chococream. Dekoracija: šlag, neutro gel, muzički simbol od čokolade.
Kremasta lagana torta sa tri tanke bele korice premazane krckavim čokoladnim kremom na koji ide vanil krem sa dodatkom mlevenog Plazma® keksa i šlaga, naizmenično sa čokoladnim kremom.