Torte su ručno izrađene. Slika preseka torte je informativnog karaktera i odnosi se na standardan oblik i visinu parčeta torte od 8cm.
Svako odstupanje visine i oblika dovodi do odstupanja izgleda poprečnog preseka.

Banana Torta

Korice od belanaca i oraha, filovane vanil kremom sa dodatkom oraha i bele čokolade, laganim vanil kremom sa seckanim bananama. Dekoracija može biti samo šlag.

Baron Torta

Četiri tanke čokoladne kore natopljene italijanskom tečnom čokoladom , preko svake bogat fil od maline, na njega čokoladni krem. Preporuka za dekoraciju: Čoko glazura

Black Forest Torta

Lagane kore sa kakao-om obostrano premazane italijanskom tečnom čokoladom , na prvu i treću bogat fil od kupine, preko čokoladni krem, a na drugu koru – bogat fil od maline, preko njega sloj čoko listića (fleksa) i čokoladni krem

Crispy višnja

Osvežavajuća torta sa sočnim višnjama, koricama sa lešnikom, kremastim čokoladnim slojem sa crispy badem mrvicama i lagani vanil krem sa belom čokoladom.

Kapri Torta

Lagane, bele kore – na svaku bogat fil od jagoda -lagan vanil krem – sloj topljene čokolade. Dekoracija može biti samo šlag ili čoko glazura

Ledeni Vetar Torta

Sušene bele kore – na prvu i treću: lagan vanil krem i na kolutiće seckan kiwi, preko beli šlag, a na drugu -vanil krem i na kolutiće seckane banane. Dekoracija može biti samo šlag

Letnji Dan Torta

Korice od belanaca sa seckanim lešnikom, malina, bela čokolada vanil krem sa mlevenim Plazma® keksom, sloj šlaga

Moskva Torta

Kore sa seckanim bademom – na prvu i treću: bogat fil od višanja, preko vanil krem – na drugu (u sredini): fil od žutog voća (ananas, breskva), preko krem od vanile I šlaga. Dekoracija može biti šlag ili Mirror glazura od višnje

Opera Torta

Sočne kore sa kakaom – prelivene sokom od narandže – sloj umešene plazme sa sokom od narandže i seckanog lešnika – fil od višanja – krem šlag od vanile – sloj topljene čokolade . Dekoracija može biti šlag ili Mirror glazura od narandže

Švarcvald Torta

Tanke, sočne korice sa kakaom – bogat sloj višanja – šlag pomešan sa čokoladnim listićima (fleksom)