Dve kore sa orahom - preko njih umešena Plazma® keks sa sokom od pomorandže - vanil krem - Jaffa® keks umočen u sok od pomorandže - preko toga čoko krem - piškote umočene u sok od pomorandže.
Tri kore sa orahom – na svaku vanil kremom – preko njega sloj topljene čokolade sa dodatkom krckavih grilijaš mrvica . Preporuka za dekoraciju: čoko glazura
Tri kore sa seckanim bademom – na prvu i treću: bogat fil od višanja, preko vanil krem - na drugu (u sredini) : fil od žutog voća (ananas, breskva), preko krem od vanile I šlaga. Dekoracija može biti šlag ili Mirror glazura od višnje.
Tri lagane kore sa kakaom obostrano premazane italijanskom tečnom čokoladom , na prvu i treću bogat fil od kupine, preko čokoladni krem, a na drugu koru – bogat fil od maline, preko njega sloj čoko listića (fleksa) i čokoladni krem
Dve sočne čokoladne korice u kombinaciji sa tri krema izuzetnih ukusa: Praline noiset, crna čokolada i pistachio chococream. Dekoracija: šlag, neutro gel, muzički simbol od čokolade.
Tri lagane, bele kore sa lešnikom, svaka premazana nougat kremom, pa naizmenično: vanil krem sa seckanim krem bananicama, čoko krem sa seckanim krem bananicama i vanil lešnik krem